Nablussen

Herbezetting
In het geval dat uw eenheden reeds zijn ingezet, of verminderd inzetbaar zijn kunt u ons een aantal taken laten overnemen. Wij waarborgen uw operationele taak, al dan niet met ons eigen materieel. Ons personeel is van uitzonderlijke kwaliteit en heeft enorm veel ervaring. Mede hierdoor zijn wij in staat om onder elke omstandigheid en op iedere locatie ons werk te doen.

Slagkracht:
Bij incidenten waarbij u meer slagkracht nodig heeft staan wij paraat met onze mensen en materieel. U bepaalt de behoefte, en wij zorgen dat we zo snel mogelijk ter plaatse ingezet kunnen worden. Wij kunnen een aanvulling zijn op uw organisatie. Maar zijn uiteraard ook in staat om volledig zelfstandig op te treden.
Slagkracht leveren wij ook bij aflossing of nabluswerkzaamheden, zodat uw eigen eenheden weer paraat zijn voor hun taak. Dit ontlast bijvoorbeeld de vrijwilliger in de overdag situatie.

Detachering
De st.Florian groep biedt, op basis van detachering, invulling voor diverse functies. Niet alleen operationeel maar ook op beleidsniveau. Van bijvoorbeeld Brandwacht tot Officier van Dienst, de st. Florian groep heeft ze in huis.