Kennis en kunde

Onze kennis en kunde brengen wij graag over. Voor consultancy, opleidingen of trainingen bent u bij de st.Florian groep aan het juiste adres. Van een basis BHV-opleiding tot een zeer specialistische training voor ervaren incidenten bestrijders, wij verzorgen het graag voor u. Investeren in de kennis en kunde van uw mensen betaalt zich altijd uit. Of het nu gaat om uw organisatie op peil te houden of te verbeteren.

De trainingen en opleidingen die wij verzorgen, zijn altijd maatwerk en toegespitst op uw organisatie. Wij bieden trainingen waarbij zowel de technische vaardigheden als de menselijke factor centraal staan. Omdat deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, bieden wij unieke opleidingen waarbij technische en mentale vaardigheden worden gecombineerd.

Onze consultancy kennis is te raadplegen over werkelijk de gehele breedte van de crisisbeheersing. Van een (A)RIE tot het opstellen van een veiligheidsbeheersplan; Geeft u ons maar aan waar u behoefte aan heeft. BRZO-bedrijven, veiligheidsregio’s of kleine ondernemingen met kleinere vraagstukken, wij hebben de kennis in huis om u te begeleiden. Indien gewenst kunnen wij begeleiding, management en advisering ook op detacheringsbasis leveren.

Consultancy, het verzorgen van trainingen en/of opleiding doen wij altijd op basis van voor de st.Florian groep kenmerkende open calculatie.

 

Binnen de crisisbeheersing zijn wij u partner.